Waalbridge

De voorbereidingen voor de
23e Waalbridge drive Nijmegen
zijn in volle gang!

Op zaterdag 17 maart 2018 zal het 23e Waalbridge evenement in Nijmegen plaats vinden. Een uniek evenement voor bridge liefhebbers georganiseerd door de Lions Club Nijmegen. Bij de organisatie krijgen wij ondersteuning van de Nijmeegse Studentenvereniging Navigators (NSN).

De opbrengst van het evenement wordt gespendeerd aan een goed doel. De goede doelen voor dit jaar zijn het “Lions concert” voor mindervaliden uitgevoerd door het orkest van de Koninklijke Luchtmacht in de Vereeniging Nijmegen en Stichting Red een Kind.

Door uw inschrijving bezorgt u 2 (mindervalide) personen een onvergetelijke middag van dit al 40 jaar op rij succesvolle concert.

Inschrijving is gesloten
Klik op de knop “hier inschrijven” om de inschrijving te starten. Het inschrijfgeld bedraagt € 70,00 per paar. Voor dit bedrag krijgt u samen met uw bridgepartner een gezellige dag startend met koffie/thee met lekkers, lunch en warme maaltijd. Zoals voorgaand jaar kunt u ook nu direct bij de inschrijving met Ideal betalen. Tijdens het afrekenen kunt u uw specifieke wensen kenbaar maken ten aanzien van dieetwensen, eetgewoonten (oa. vegetarisch) en maaltijd partner(s). Het aantal deelnemende paren bedraagt maximaal 400 (vol=vol).

hier inschrijven

Meer informatie kunt u vinden op onderstaande pagina’s (klik op link)

• Programma: tijden (start, lunch , maaltijd en einde), locaties en bijzonderheden
  • Waalbridge locaties: met route kaart, start locatie en adressen bridge locaties
  • Prijzen: U kunt diverse prijzen winnen uiteenlopend van een nuttige waardebon tot een leuke hotelovernachting.
  • Waalbridge sponsors: wij danken onze sponsors voor het beschikbaar stellen van de prijzen
  • De definitieve uitslag wordt op 17 maart 2018 (avond) via deze website bekend gemaakt. U kunt uw prijzen ophalen tussen 18:30 tot 21:00 uur; daarna vervallen de prijzen.

LET OP

• Uw inschrijving is definitief na bijschrijving van het inschrijfgeld op de bankrekening Lions Club Nijmegen
  • Ongeveer een week voor aanvang van het bridgetoernooi ontvangt u per e-mail de complete deelname gegevens
  • Bij afmelding na 28 februari 2018 vindt geen restitutie meer plaats. U kunt wel voor een vervangend paar zorgen onder vermelding van uw deelname nummer
  • Hier kunt u de Lions Club Nijmegen voorwaarden Waalbridge inzien

Indien u vragen heeft of nadere informatie wenst kunt u ons een bericht sturen via ons via e-mail of contactformulier
Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wij ontmoeten u graag aan de Waalkade.

Waalbridge – Lions Club Nijmegen