Welkom

Lions Club Nijmegen is een enthousiaste groep mensen die door immateriële dienstverlening, fundraising projecten, gelden binnenhaalt om het welzijn van mensen in algemene zin te bevorderen. Met deze opbrengsten steunen wij allerlei grote en kleine goede doelen. Dat zijn onze fundspending projecten.  Onze Fundspending commissie houdt nauwlettend in de gaten of deze giften op de juiste plek belanden.

U kunt weer inschrijven voor de 23e Waalbridge Drive op zaterdag 17 maart 2018. Meer informatie en inschrijfmogelijkheid treft u op onze Fundraising pagina onder het kopje Waalbridge.

De uitslag Waalbridge Drive 2018
 kunt u na afloop hier bekijken. Wij danken alle deelnemers voor hun enthousiasme en deelname. Dankzij u kunnen ruim 1000 mindervaliden genieten van het concert van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht en de Stichting Red een Kind.
De Waalbridge voor 2019 is gepland op 16 maart 2019. De inschrijving zal medio november geopend worden.

Verloren voorwerpen in 2017
Bij de Waalbridge zijn er volgende voorwerpen  in een van de locaties laten staan.

• 2 biedboxen kleur rood
  • alle éénbiedingen uit een biedbox

Heeft iemand deze gevonden dan graag contact opnemen met ons via het contactformulier

Lees de laatste berichten van Plastic Soup Nijmegen